Plătește întreținerea online, simplu și rapid, prin intermediul cardului bancar!

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

Plătește întreținerea online, simplu și rapid, prin intermediul cardului bancar!

Începând din luna Noiembrie 2019, locatarii imobilelor administrate de Echipa MARF Administrare pot achita întreținerea online, folosind cardul bancar, direct din contul personal creat în avizierul virtual.

Noul serviciu permite utilizarea tuturor tipurilor de carduri disponibile de piată, inclusiv Visa, Mastercard și Maestro. Plata online aduce beneficii majore utilizatorilor de internet care economisesc timp în achitarea cotelor de întreținere lunară și beneficiază în același timp de transparență și flexibilitate în relația cu asociația din care fac parte.

„Plata întreținerii online a fost implementată cu succes, iar primele tranzacții au fost deja efectuate. Lansarea opțiunii de plată prin intermediul cardului, reprezintă un pas important atât pentru noi, dar mai ales pentru locatarii blocurilor pe care le administrăm în prezent. Promisiunea noastră este că vom continua să dezvoltăm portofoliul de servicii și pachetul de beneficii, pentru a fi cât mai aproape de nevoile clienților noștri.”